HINNASTO

Tuotteemme valmistetaan aina laadukkaita raaka-aineita käyttäen, suosien ensisijaisesti kotimaista. Tuotteet ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta aina laktoosittomia. Erityisruokavaliot saatavissa.

Yksilölliset täytekakut ja muut leivonnaisemme suunnitellaan ja valmistetaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti. Kakun hintaan vaikuttaa muun muassa tuotteen koko (syöjämäärä), siihen käytettävät raaka-aineet, erityisruokavaliot, sekä erityisesti koristeiden määrä ja haasteellisuus ja leipurin ajankäyttö tuotetta/kakkua valmistaessa. Lopullinen hinta ilmoitetaan suunnittelun pohjalta tilauksen tekemisen yhteydessä.

Pienin kakku jonka valmistamme tilauksesta on tällähetkellä 10 hlö. (Poikkeuksena muun tilauksen yhteydessä pienet kakut erityisruokavalioille.)

Perinteiset kermakakut

Kermakakku tarkoittaa vaaleaa sokerikakkupohjaa tai tummaa sokerikakkupohjaa täytettynä hillolla/marmeladilla ja  kermavaahdolla
Koristeluun sisältyy kermavaahto + marjat/ hedelmät (tuoreet/kiille huom. kausivaihtelut!) / kinuski /suklaa/ kreemi

Alk. 2,6€/hlö

10 hlö (halk.noin 15cm)-   alk. 35€

15 hlö (halk. noin 20cm)-   alk. 45€

20 hlö (halk. noin 23cm)-  alk. 55€

25 hlö (halk noin 26cm)-  alk. 65€

Levykakut isommille määrille kysy tarjous!

LISÄMAKSUSTA:

  • mousse-/rahkakermatäyte / tuoreet marjat/hedelmät täytteeseen (esim. banaani): alk. +5€/ > 15hlö, +10€ < 15hlö. 
  • Sokerimassakoriste (esim. nimi/kukka) alk.  +5€
  • Aidot kukat sopimuksen mukaan
  • Gluteeniton/Maidoton/Munaton alk. +5€

Kreemikakut ja Drip (valuma) -Kakut

Alk. 4€/hlö

Kreemikakku tarkoittaa vapaavalintaista kakkupohjaa sekä kakun koosta riippuen ainakin 2 paksua täyteväliä vapaavalintaista (1) täytettä (kreemi/mousse). Maku -vaihtoehdot löydät makuja osiosta. Koristelu sisältää kreemipinnan (maustettu voikreemi, silkinpehmeä suklaakreemi, valkosuklaakreemi, paahdettu valkosuklaakreemi tai marenkivoikreemi) ja oman maun mukaiset valumat. Koristeluun kuuluu vaihtelevasti tuoreet marjat/ hedelmät/ marengit/ macaronsit.

10 hlö (halk.noin 15cm)-   alk. 55€

15 hlö (halk noin 20cm)-   alk. 70€

20 hlö (halk noin 23cm)-  alk. 85€

25 hlö (halk noin 26cm)-  alk. 100€

Levykakut isommille määrille kysy tarjous!

LISÄMAKSUSTA:

  • useampaa täytettä (kreemi/mousse),tuoreet marjat, hillot/marmeladit, curdit kakun väliin.
  • Erityiskoristelu: aidot kukat, sokerimassakoristeet, erityisruokavaliot

Fantasia-/ Teemakakut/ Muotokakut

alk. 4,6€/hlö

10 hlö-   alk. 55 e

15 hlö-   alk. 75 e

20 hlö-  alk. 95 e

25 hlö-  alk. 115 e

Levykakut isommille määrille kysy tarjous!

Fantasia-/teema- ja /muotokakkuni sisältävät runsaat täytteet ja perushintaan valittavissa on 1-2 vapaavalintaista täytevaihtoehtoa/ moussea vaalean/ tumman sokerikakkupohjan kanssa. Maku ja täyte-vaihtoehdot löydät makuja-osiosta. Kakkujen hinta sisältää perus-koristelun. Koristeluvaihtoehdot:  sokerimassat, voikreemi, suklaakreemi, marenkivoikreemi, suklaavalumat, suklaaganache, kermavaahto (ei sovellu kaikkiin kakkuihin) /tai näiden vaihtoehtojen yhdistelmät

  • LISÄMAKSUSTA:
  • Runsaampi koristelu hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti kakun suunnittelun yhteydessä. Ajankäyttö ja koristeiden vaikeus saattavat vaikuttaa korottavasti hintaan.
  • Muu vapaavalintainen kakkupohja.
  • Lisätäytteet (mousset, kreemit, marjat, hillot, curdit)
  • Erityisruokavaliot

Kerroskakut/Hääkakut

Alkaen 25 hlö koosta ylöspäin. Kerroskakut/Hääkakut suunnitellaan jokaista yksityiskohtaa myöten asiakkaan kanssa yhdessä. Kysy tarjous!

Juustokakut

alk. 3€/hlö

10 hlö –  alk. 40-50€

15 hlö –  alk. 50-60€

20 hlö – alk. 60-70€

Juustokakun perushintaan kuuluu keksipohja ja  1-2 perusmakua ja yksinkertainen kuhunkin kakkuun sopiva koristelu. Juustokakut ovat muutamaa täyte- tai kuorrutus vaihtoehtoa lukuun ottamatta laktoosittomia. Makuvaihtoehdot löydät makuja-osiosta.

Lisähinnasta:

  • Erityisruokavaliot alk. +5€
  • Paistettava kakkupohja keksipohjan tilalle alk. +5€
  • Lisämaku (kolmas) alk. +5€
  • Erityiskoristelu alk. +5€

Sokerimassasta tehdyt yksilölliset kakun koristeet 

  • Kysy tarjous! Hinnat alkaen 5€

Sokerimassakoristeet valmistetaan käsityönä. Hinta koostuu materiaalikustannuksista, koristeen  tekemiseen kuluvasta ajasta ja koristeen haastavuudesta. Kysy koristeiden ja koristekokonaisuuksien tarkempaa hintaa ottamalla minuun yhteyttä. 

“Sokerimassakoristeet säilyvät vuosia auringolta, valolta, pölyltä ja kuumuudelta suojassa huoneenlämmössä. Säilytä siis mukava muisto juhlien kakusta”

Voileipäkakut

alk 3,5€/hlö

Voileipäkakkuun sisältyy mausta riippuen joko tumma ja/tai vaaleahko vuokaleipä (hyydytetyissä kakuissa hapankorppu-pohja), runsaat tuoreista aineksista valmistetut täytevälit sekä tahtosi mukaan yksinkertainen tai runsas koristelu (kausivaihtelut!) Käytän voileipäkakuissani raikkaita tuorejuustoja sekä itsetehtyjä majoneeseja, mahdollisuuksien mukaan vuokaleipä on itsevalmistettua speltti-vuokaleipää.

Taikinatassun voileipäkakut on se mistä kaikki sai alkunsa, joten et tule pettymään!

Hintaluokka A: Kinkku, Salami, Kasvis, Tonnikala, Kreikkalainen, Hyydytetty Kinkku

Hintaluokka B: Härkä, Poro, Broileri, Lämminsavulohi, Kylmäsavulohi & Graavilohi, Hyydytetyt Kakut; Kylmäsavulohi & Graavilohi, Poro, Härkä, Lämmin voileipäkakku; pitsa, texmex, kebab

  • LISÄMAKSUSTA:
  • Kahta täytettä esim. kinkku-salami, kinkku-härkä alk. +10€
  • Katkaravut kalakakkuun alk. +10€
  • Lämmin voileipäkakku paistetaan ja jäähdytetään, asiakas vastaa tuotteen lämmityksestä uudelleen tarjoiltaessa, ellei kyseessä ole pitopalvelu.

                Hintaluokka A             Hintaluokka B

10hlö                        45€                          55€

15hlö                       65€                          75€

20hlö                       80€                          95€

25hlö                       95€                          110€

30hlö                       105€                         120€

Muut suolaiset: kysy tarjous / vähimmäistilausmäärä!

Leivät/ Limput/ Sämpylät/ Patongit

Suolaiset Pasteijat/ piirakat (pyöreä/pellillinen)/ pizzat/ Karjalanpiirakat/ Voisarvet/ Tuulihatut

Muut makeat: kysy tarjous/ vähimmäistilausmäärä!

Kuivakakut, Tuulihatut, leivokset, runebergin tortut

Pullat: pikkupullat, korvapuustit, rahkapullat, vanilja-hillopullat, voisilmäpullat, laskiaispullat, kristallipullat, kanelikierrepullat, vaniljakierrepullat, dallaspullat, pullapitkot iso/pieni, täytepitkot, juhlakranssit

Munkit: rinkelit, kuorrutetut munkkirinkelit, minimunkit, hillomunkit, kermamunkit (pomada/suklaakuorrute), donitsit kuorrutteella, tippaleivät

Makeat Piirakat/paistokset: (Pellillinen/Pyöreä) vadelma, mustikka, kuningatar, raparperi, puolukka, omena, tosca, porkkana, mokka, kinder, kinuski +vaniljakastike

Makoisaa 8-12 hengelle: banoffee pie, manoffee pie (mansikka), suklaapiiras marjoilla (kausivaihtelut!), creme brulee, mud cake (suklaa/valkosuklaa)

Kääretortut: kääretorttuja voidaan tuunata mm. marjoilla, hilloilla ja täytteitä vaihtamalla, sekä koristelulla. Perinteinen kääretorttu sis. vaalea/ruskea pohja +hillo & kerma. Unelmatorttu sis. vaalea/ruskea pohja +kreemitäyte.

Macarons: värit kaikissa sateenkaaren väreissä

Täytevaihtoehdot: vanilja, suklaa, valkosuklaa, mansikka, vadelma, suolakinuski, laku, tummasuklaa, sitruuna, lime, hasselpähkinä, marianne, turkinpippuri, daim, geisha, oma valinta.

Pikkuleivät: kaurakeksit, suosio-leivokset, kookospikkuleivät, Hanna-tädin pikkuleivät, herrasväenleivät, herrasväen sydämet, pursotinpikkuleivät, suklaavannikkeet, vaniljavannikkeet, kissankielet, hevosenkengät, kaneliässät, lusikkaleivät, pompernikkelit, ylioppilaslakit (herrasväen/suklaiset), ristiäispikkuleivät, cookies (suklaa/valkosuklaa/tuplasuklaa)

Marengit: eri värit ja muodot, maustetut / suklaaseen dipatut

Rockyroad suklaa/valkosuklaa

Muffinit/Cup Caket (+kuorrutetut)

Makuina: suklaa, sitruuna, mustikka, vadelma, marja*/ hedelmä* + valkosuklaa, mokka, pätkis, marianne

Viinerit: (neliö / pyöreä / pitkä / kampa)

Makuina: vanilja & lakka/ omena/ mansikka/ vadelma/ mustikka/aprikoosi/omena (Huom. kausivaihtelut!)

Joululeivonnaiset: tortut, piparkakut, piparkakkupullat, joululimppu, saaristolaisleipä, taatelikakku, arabialainen maustekakku kuorrutteella. Perinteiset joululaatikot sekä itsevalmistettu sinappi.