PALVELUT

TILAUSLEIVONNAISET JA KAKUT:

Taikinatassu tarjoaa palveluinaan suussa sulavia kotona leivottuja tilausleivonnaisia ja kakkuja. Minulta voit tilata leivonnaiset ja kakut niin syntymäpäiville, häihin, valmistujaisiin, ristiäisiin kuin hautajaisiinkin. Mieluusti valmistan myös tuotteet päiväkahvillesi tai tulen myös kattamaan pöydän ja kaatamaan kahvia juhliisi.

PITOPALVELU:

En myöskään epäröi valmistaa ja tarjoilla juhliesi kaikkia tarjottavia lämpimästä ruoasta alkaen. Joten miksi et kysyisi millaisen menun saisimme suunniteltua ja toteutettua juuri sinun juhlapäivääsi? Ammattitaitoinen kokki loihtii varmasti maistuvan aterian juhlaasi!

YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE:

Yrityksille tarjoan yksilöityjä tuotteita/ tarjottavia ja palvelujani. Onko sinulla kahvila, kioski tai kauppa johon haluaisit esimerkiksi kerran viikossa paikallista tuoretta munkkia myyntiin?

Vai pikkujoulut tulossa ja lämmin ruoka olisi mukava tarjota koko työporukalle? Tai mikä olisi sen parempi tapa sinetöidä esimerkiksi uudet yhteistyökuviot kuin yrityksenne logolla tai sloganilla koristeltu kakku kahvipöydässä!