Tuotteet valmistetaan aina laadukkaita raaka-aineita käyttäen, suosien ensisijaisesti kotimaista. Tuotteet ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta aina laktoosittomia. Erityisruokavaliot saatavissa, mutta huomioithan, että ne valmistetaan samoissa tiloissa ja jäämiä saattaa kulkeutua huoneilmasta.
Kermakakut
Kreemikakut ja Drip (valuma) -Kakut
Fantasia-/ Teemakakut/ Muotokakut
Kerroskakut/Hääkakut
Juustokakut
Sokerimassasta tehdyt yksilölliset kakun koristeet
Voileipäkakut
Muut suolaiset:
Leivät/ Limput/ Sämpylät/ Patongit
Suolaiset Pasteijat/ piirakat (pyöreä/pellillinen)/ pizzat/ Karjalanpiirakat/ Voisarvet/ Tuulihatut
Muut makeat:
Kuivakakut, Tuulihatut, leivokset, runebergin tortut
Pullat: pikkupullat, korvapuustit, rahkapullat, vanilja-hillopullat, voisilmäpullat, laskiaispullat, kristallipullat, kanelikierrepullat, vaniljakierrepullat, dallaspullat, pullapitkot iso/pieni, täytepitkot, juhlakranssit
Munkit: rinkelit, kuorrutetut munkkirinkelit, minimunkit, hillomunkit, kermamunkit (pomada/suklaakuorrute), donitsit kuorrutteella, tippaleivät
Makeat Piirakat/paistokset: (Pellillinen/Pyöreä) vadelma, mustikka, kuningatar, raparperi, puolukka, omena, tosca, porkkana, mokka, kinder, kinuski +vaniljakastike
Makoisaa 8-12 hengelle: banoffee pie, manoffee pie (mansikka), suklaapiiras marjoilla (kausivaihtelut!), creme brulee, mud cake (suklaa/valkosuklaa)
Kääretortut: kääretorttuja voidaan tuunata mm. marjoilla, hilloilla ja täytteitä vaihtamalla, sekä koristelulla. Perinteinen kääretorttu sis. vaalea/ruskea pohja +hillo & kerma. Unelmatorttu sis. vaalea/ruskea pohja +kreemitäyte.
Macarons: värit kaikissa sateenkaaren väreissä
Täytevaihtoehdot: vanilja, suklaa, valkosuklaa, mansikka, vadelma, suolakinuski, laku, tummasuklaa, sitruuna, lime, hasselpähkinä, marianne, turkinpippuri, daim, geisha, oma valinta.
Pikkuleivät: kaurakeksit, suosio-leivokset, kookospikkuleivät, Hanna-tädin pikkuleivät, herrasväenleivät, herrasväen sydämet, pursotinpikkuleivät, suklaavannikkeet, vaniljavannikkeet, kissankielet, hevosenkengät, kaneliässät, lusikkaleivät, pompernikkelit, ylioppilaslakit (herrasväen/suklaiset), ristiäispikkuleivät, cookies (suklaa/valkosuklaa/tuplasuklaa)
Marengit: eri värit ja muodot, maustetut / suklaaseen dipatut
Rockyroad suklaa/valkosuklaa
Muffinit/Cup Caket (+kuorrutetut)
Makuina: suklaa, sitruuna, mustikka, vadelma, marja*/ hedelmä* + valkosuklaa, mokka, pätkis, marianne
Viinerit (neliö/ pyöreä /pitkä / kampa):
Makuina: vanilja & lakka/ omena/ mansikka/ vadelma/ mustikka/aprikoosi/omena (Huom. kausivaihtelut!)