TUOTTEEMME

Tuotteet valmistetaan aina laadukkaita raaka-aineita käyttäen, suosien ensisijaisesti kotimaista. Tuotteet ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta aina laktoosittomia. Erityisruokavaliot saatavissa, mutta huomioithan, että ne valmistetaan samoissa tiloissa ja jäämiä saattaa kulkeutua huoneilmasta.

Kermakakut

Kreemikakut ja Drip (valuma) -Kakut

Fantasia-/ Teemakakut/ Muotokakut

Kerroskakut/Hääkakut

Juustokakut

Sokerimassasta tehdyt yksilölliset kakun koristeet 

Voileipäkakut

Muut suolaiset:

Leivät/ Limput/ Sämpylät/ Patongit

Suolaiset Pasteijat/ piirakat (pyöreä/pellillinen)/ pizzat/ Karjalanpiirakat/ Voisarvet/ Tuulihatut

Muut makeat:

Kuivakakut, Tuulihatut, leivokset, runebergin tortut

Pullat: pikkupullat, korvapuustit, rahkapullat, vanilja-hillopullat, voisilmäpullat, laskiaispullat, kristallipullat, kanelikierrepullat, vaniljakierrepullat, dallaspullat, pullapitkot iso/pieni, täytepitkot, juhlakranssit

Munkit: rinkelit, kuorrutetut munkkirinkelit, minimunkit, hillomunkit, kermamunkit (pomada/suklaakuorrute), donitsit kuorrutteella, tippaleivät

Makeat Piirakat/paistokset: (Pellillinen/Pyöreä) vadelma, mustikka, kuningatar, raparperi, puolukka, omena, tosca, porkkana, mokka, kinder, kinuski +vaniljakastike

Makoisaa 8-12 hengelle: banoffee pie, manoffee pie (mansikka), suklaapiiras marjoilla (kausivaihtelut!), creme brulee, mud cake (suklaa/valkosuklaa)

Kääretortut: kääretorttuja voidaan tuunata mm. marjoilla, hilloilla ja täytteitä vaihtamalla, sekä koristelulla. Perinteinen kääretorttu sis. vaalea/ruskea pohja +hillo & kerma. Unelmatorttu sis. vaalea/ruskea pohja +kreemitäyte.

Macarons: värit kaikissa sateenkaaren väreissä

Täytevaihtoehdot: vanilja, suklaa, valkosuklaa, mansikka, vadelma, suolakinuski, laku, tummasuklaa, sitruuna, lime, hasselpähkinä, marianne, turkinpippuri, daim, geisha, oma valinta.

Pikkuleivät: kaurakeksit, suosio-leivokset, kookospikkuleivät, Hanna-tädin pikkuleivät, herrasväenleivät, herrasväen sydämet, pursotinpikkuleivät, suklaavannikkeet, vaniljavannikkeet, kissankielet, hevosenkengät, kaneliässät, lusikkaleivät, pompernikkelit, ylioppilaslakit (herrasväen/suklaiset), ristiäispikkuleivät, cookies (suklaa/valkosuklaa/tuplasuklaa)

Marengit: eri värit ja muodot, maustetut / suklaaseen dipatut

Rockyroad suklaa/valkosuklaa

Muffinit/Cup Caket (+kuorrutetut)

Makuina: suklaa, sitruuna, mustikka, vadelma, marja*/ hedelmä* + valkosuklaa, mokka, pätkis, marianne

Viinerit (neliö/ pyöreä /pitkä / kampa):

Makuina: vanilja & lakka/ omena/ mansikka/ vadelma/ mustikka/aprikoosi/omena (Huom. kausivaihtelut!)

Joululeivonnaiset: tortut, piparkakut, piparkakkupullat, joululimppu, saaristolaisleipä, taatelikakku, arabialainen maustekakku kuorrutteella. Perinteiset joululaatikot sekä itsevalmistettu sinappi.