KAKKUJEN TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

TILAAMINEN

Kakkutilaukset ja -kyselyt puhelimitse soittamalla tai viestillä 041-3182336 tai sähköpostitse  taikinatassuleipoo@gmail.com 

Fantasia- / teema-/ muotokakkujen koristeiden raaka-aineiden hankinta, suunnittelu ja valmistaminen on usein hyvinkin aikaa vievää työtä, joten tilaukset tulisi tehdä mielellään viimeistään kahta viikkoa ennen toimitusta. Sesonkiaikoina (mm. äitienpäivä ja konfirmaatio -viikonloppu) sekä suurissa tilauksissa tilausaika voi olla huomattavasti pidempi, joten olethan liikkeellä hyvissä ajoin! Peruutuksia ja vähäisiä/ yksittäisiä kakkuja voi kuitenkin aina kysellä lyhyemmälläkin aikataululla.

MAKSU

Kakut ja muut leivonnaiset voi maksaa joko pankkikortilla tai käteismaksuna noutaessa.

Suurissa tilauksissa (arvo yli 500€), (esim. hääkakut) on käytössä varausmaksu tilauksen varmentamisen yhteydessä. Varausmaksu on 20% ja se vähennetään tilauksen loppusummasta.

Kakuista / tuotteista saat aina halutessasi kuitin (tekstiviesti/sähköposti). Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. 

Tarvittaessa saat tuotteen/ tuotteiden raaka-aine -luettelon viestillä.

NOUTO

Kakut ovat noudettavissa Karvian keskustan tuntumasta osoitteesta Tuomolankuja 2, 39930 Karvia.

Kakut noudetaan aina sopimuksen mukaan. Viikonlopun kakut yleisesti perjantai iltana klo 20:00 tai launtai- ja sunnuntai aamulla klo 10:00 jälkeen. Viikolla noudettavat klo 10:00-17:00. Myös kuljetus on sovittavissa Karvian alueelle lisämaksusta.

Kakun kuljetuksessa on syytä noudattaa varovaisuutta. Kakun tulisi olla kuljetuksen aikana tasaisella alustalla niin, ettei se pääse ajon aikana liikehtimään. Kakut pakataan aina tukeviin kakkulaatikoihin ja kakkualustoille, joita voidaan myös käyttää tarjoilualustana. Kakut hyväksytetään hakiessa asiakkaalla ja tämän jälkeen kakku on asiakkaan vastuulla.

Kakku tulee säilyttää kylmässä (ilman kakkulaatikkoa). Suositeltu käyttöaika 2-3 vrk kakun noudosta.

MUUTOKSET JA PERUUTUKSET

Tilaukseen voi tehdä vielä muutoksia, kun noutoon on aikaa 7vrk. Koristeet valmistetaan kakun koon mukaan, joten koon pienentäminen ei useasti enää tämän jälkeen onnistu.

Tilaus joka on peruutettu alle 7 vrk ennen sovittua noutoa veloitetaan 50% kakun hinnasta. 

Hääkakkutilaus joka on peruutettu alle 2kk ennen sovittua noutoajankohtaa, varausmaksua ei palauteta.

Tuotteet, jotka ovat jätetty peruuttamatta tai noutamatta tai peruutettu alle 3vrk ennen noutoa laskutetaan asiakkaalta kokonaan. Laskutuslisä +5€. 

Sokerimassakoristeet jotka valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti tulee lunastaa vaikka kakkutilaus muilta osin peruuntuisi. 

Isoissa tilauksissa varausmaksua ei palauteta, jos tilaus peruuntuu asiakkaan puolelta. Kyseistä päivää on tällöin pidetty varattuna eikä tilalle ole voitu ottaa muita tilauksia.

Kaikki tuotteet tehdään elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotileipomossa. Valmistan tilauksesta myös erikoisruokavalioleivonnaisia/kakkuja, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös mm. vilja-, pähkinä- ja maitotuotteita. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä kulkeutuneena huoneilmasta. Ilmoitathan tilatessasi mahdollisista ruoka-aineallergioista ja muista raaka-aineista joita et syystä tai toisesta halua käytettävän tuotteissa.