PITOPALVELU

Emme myöskään epäröi valmistaa ja tarjoilla juhliesi kaikkia tarjottavia lämpimästä ruoasta alkaen. Joten miksi et kysyisi millaisen menun saisimme suunniteltua ja toteutettua juuri sinun juhlapäivääsi? Ammattitaitoinen kokki loihtii varmasti maistuvan aterian juhlaasi!

On juhlasi sitten iloinen tai surullinen, pieni tai suuri, kysy tarjous. Suunnitellaan yhdessä teidänlainen ja teidän suuhun sopiva ruoka-kokonaisuus. Tarjoamme pitopalvelua/ruokapalvelua kaikkiin tilaisuuksiin, on kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, hautajaiset, pikkujoulut tai rippijuhlat.

Taikinatassu valmistaa kokin ammattitaidolla kaikki tarjottavat samalla kertaa. Huomioithan, että valmistamme/esivalmistelemme ruoat omassa kotikeittiössämme; joten juhlapaikalla on oltava ruoan lämmitystä/ valmistamista varten keittiö (henkilömäärästä ja tarjottavista riippuen).

ASTIAVUOKRAUS/PÖYTÄLIINAT

Taikinatassulta löytyy suuri määrä erilaisia tarjoiluastioita, hääkakku/kakkutelineitä, ruokailuastioita, aterimia, kahvitusastioita ym. sekä pöytäliinoja. Tarpeen tullen myös vuokraamme niitä.

Soita ja kysy lisää 041-3182336